Tjänster

Coaching & vägledning

Dessa samtal är till för dig som behöver hjälp att se saker och ting i nya perspektiv och få handledning och hjälp att komma vidare i livet. Ingenting är för stort eller för litet att prata om. Jag ger också konkreta råd och visar på stressreducerande metoder att kunna använda sig av i sin vardag om det finns behov av det.

Mindful Tapping

Effektiv metod för att på ett hållbart sätt lösa upp och läka underliggande känslor som påverkar livskvaliten. Det  ger förutsättningar för ett mer balanserat och friare liv.


Behandlingspaket 5 ggr 

Mindful Tapping och coaching
I detta behandlingspaket så träffas vi 1 ggr i veckan online via google meet eller i ett naturområde live under 5 ggr. För dessa behandlingar. Efter behov och önskemål väver vi in coachande samtal/vägledning. Du får här  konkreta råd och tips också med metoder att kunna använda dig av i din vardag .


Behandlingspaket 3 ggr

Mindful Tapping

I detta behandlingspaket på tre ggr så träffas vi online via google meet vid tre tillfällen med 1 gång i veckan eller live i ett naturområde. 


Workshop

Workshopen kommer att bestå av olika teman i ämnet Holistisk hälsa
Skogsbad & mindfulness i grupp

Vi träffas i ett naturskönt område/Skog .Det blir en fantastisk kropps & sinnesupplevelse i en harmonisk natur/miljö och vi utför olika övningar i mindfulness . Det tar  2-2 1/2 timme .  • Jag är medlem i Komplementär medicinska riksförbundet
  • Jag har ansvarsförsäkring
  • Jag har F-skattsedel
  • Hos mig kan du använda ditt friskvårsbidrag


Beställ våra tjänster


Välkommen  med din beställning 

google-site-verification: google2c25da4982f27758.html