Gabriella  Morlin

Certifierad Coach & Mindful tapper, Friskvårdsguide

Jag heter Gabriella Morlin. Jag startade detta företag GM Livsglädje & Harmoni 2008. Jag är en naturälskande person som också är väldigt förtjust i djur. Jag bodde tidigare i Norrland och jobbade där i mitt företag med Klassisk massage ,taktil beröring samt med stresshantering och personlig utveckling.

Jag utbildade också mig och Jessie som är av rasen labradoodle till terapihundsteam 2016.Vi var ute på uppdrag och jobbade med ungdomar med speciella behov på  dagligverksamhet. Numera är Jessie 10 år gammal och jobbar inte längre. 

Jag flyttade till Göteborg 2019 och bor numera här. Jag har ett holistiskt synsätt. Vilket innebär att man ser helheten i allt.

Det fysiska, mentala, emotionella och det existentiella planet hänger ihop. Det påverkar hur man mår och är viktiga puzzelbitar till varandra. Jag har genom åren gått en hel del utbildningar inom området friskvård. Jag har mångårig erfarenhet av att ha jobbat med klienter inom området Holistisk hälsa och välmående. Vilket ger mig stor glädje.

Vid den tiden som jag jobbade som klassisk massör och med Taktil beröring, så var det väldigt tydligt för mig hur stress  satte sig som spänningar i kroppen. Kroppen speglade alltid hur klienten mådde på insidan. 

Jag började alltmer söka mig till utbildningar där man kunde hjälpa klienterna med ett inre arbete och personlig utveckling. Mental träning är en av de utbildningar som jag har gått. Jag har själv haft mycket stor användning av denna metod. Både som stresshantering och avslappning men även med att programmera in önskade tillstånd.

Jag är numera också certifierad Mindful Tapper. Denna metod är väldigt effektiv och fantastisk när man behöver gå lite djupare, för att komma åt de djupt liggande obearbetade minnen som är djupt förankrade i oss. Det kan vara präglingar, föreställningar och trossystem. Det kan hindra oss att komma vidare och drar onödigt mycket energi ifrån oss. Mindful Tapping har betytt mycket för mig. Jag har tidigare pressat och gnisslat tänder på natten och därmed bitit sönder tänder. Men det har upphört nu när jag fick  Guidadade Mindful Tapping sessioner.
 
Jag har också kunnat använda Mindful Tapping som ett självhjälpsverktyg vid akut smärta vid ett fall och kunnat få smärtan att upphöra. 

Jag har nu ett brett spectrum av verktyg och metoder att kunna använda mig av i mitt företag. De kan användas var för sig eller kombineras vid behov. Så alltifrån coaching och vägledning i personlig utveckling till terapeutisk behandling med Mindful Tapping och Mental träning som en bra kombination med varandra då du vill komma tillrätta med sådant som skaver.


Känner du för att  komma nära naturen och därmed få en upplevelsebaserad  stund med dina sinnen som ger återhämtning och balans? Jag har grupper för det med emellanåt. Qigong i naturen är också ett inslag i grupperna som brukar vara populärt eftersom det är en bra metod att lugna kropp och sinnena på, eftersom det utförs långsamt och inkännande.Det är viktigare nu än någonsin att stå stadigt i sig själv. 

     Mina utbildningar

 • Friskvårdsguide Lugn och focus i naturen (Bosse Rosen, Utemaningen)
 • Jordning/medvetet barfota (Lilian Alterskjaer)
 • Mental träning/personlig utveckling och stresshantering (Unestål Education))
 • Certifierad Coach (IPHM,CPD, CMA)
 • Certifierad Mindful tapping steg  1 och 2 (EPICA Education)
 • Auyrvedisk aromaterapi (Skandinaviska institutetet
 • Friskvårdsutbildning  (Hampnäs folkhögskhögskola)
 • Beröringspedagog  (Medicinskt kursforum
 • Mindful Qigong  Dr Wai Yu & Dr Ola Schenström (Mindfulnesscenter)
 • Klassisk massör Axelssons gymnastiska institut
 • Terapihundsteam med labradodeln Jessie

                                  

    

google-site-verification: google2c25da4982f27758.html